פריה דרשיני שהיא זמרת הודית שמועמדת לפרסי הגראמי 2021
בידור
מועמדות לגראמי היא עסקה ענקית והזמרת ההודית פריה דרשיני הייתה מועמדת על אלבומה פריפריה בקטגוריית 'אלבום הניו אייג' הטוב ביותר'. במהלך ראיון, היא שיתפה את החוויה שלה שהכל קרה וירטואלית. אז היא הייתה בדירה שלה, עלתה לרשת והפכה לשידור חי באתר הגראמי.
היא גם אמרה שהכל היה מאוד משוכלל, אבל הכל באינטרנט. פריה דרשיני התבססה ממומבאי, וכאן התרחשו גם אימוני מוזיקה רבים. היא עברה לניו יורק בגלל מוזיקה בשנת 2013. למוזיקה, היא תמיד רצתה לחקור סגנונות מוזיקה שונים ולהתעמק בסגנונות אחרים של לימודי מוזיקה, וללמוד עוד.
אם מדברים על פריפריה, היא הקליטה את זה בכנסייה בברוקלין, וגם זה הוקלט איתה בלייב. היא אמרה בראיון שזה היה חידוש מאתגר ומבריק להפליא. ואם תשמעו את התקליט, תשמעו אותו באוזניות, במיוחד תשמעו את כל החלל.
כל הרעיון הוא לקיים שיתוף פעולה עם ארכיטקטורת החלל, המוזיקה וטכנולוגיית ההקלטה לפי פריה דרשיני. לדבריה, זה כל כך נצחי בגלל סגנון ההקלטה. הצוות שלה הקליט את כל האלבום הזה במיקרופון אחד, בלייב, ופשוט עשה את זה בשניים או שלושה טייקים מלמעלה למטה, ואז בחרו את הטייק שהם הכי אהבו.
פריה מוצאת את זה יפה בשמירה על טעויות אנוש. כשהיא שמעה את זה לראשונה, היא הייתה כאילו זה כבוי. אבל אז לאט לאט היא התחילה להבין את היופי שבדבר. כשאנחנו נכנסים לאולפן, יש לך את היכולת לעשות הרבה טייקים ויש לך את היכולת לערוך.
בתרחיש הזה יש לך מה שאתה עושה באותו רגע הוא מה שהוא. פריה דרשיני גילתה שכל התהליך היה מרתיע, אבל הוא גם איפשר לה לצנוח על הקירות, להפיל את האגו שלה ולתפקד מהמקום הזה של כנות ואותנטיות מלאה.
פרייה ומשפחתה גם מנהלות ארגון לא ממשלתי כאן במומבאי. העמותה שלהם נקראת יאנה רקשיטה. והם עובדים בסרטן ילדים. הם גם עובדים עם בניית תשתיות ומתקנים חינוכיים עבור הקהילות המגוונות שלנו במהרשטרה.
ההתמקדות של יאנה רקשיטה היא למעשה בחינוך לבנות. הפרויקט האחרון שלהם היה בניית שירותים לכמה בתי ספר מכיוון שהרבה בנות נושרות מבית הספר בסביבות גיל 12 ו-13 בגלל בעיות היגיינה. היא גם אמרה שהיא מאוד רוצה שחברתה היקרה 'אנושקה שנקר' תזכה הפעם. היא הייתה מועמדת שבע פעמים אך מעולם לא זכתה.